Courses Tests News хедър
хедър

Курс испански език, първо ниво, по система Nuevo Ven

Форма на обучение:
Индивидуално обучение
Продължителност на курса:
10 дни
Брой учебни часове:
30
Начало на курса:
по договаряне

За да се запишете е необходимо е да се регистрирате или влезете в сайта от бутона Вход горе вдясно.
Курс испански език, първо ниво, по система Nuevo Ven
 

Предлагаме частни уроци по Испански във Варна за начинаещи и напреднали. Изберете индивидуално или групово обучение, присъствено или онлайн.

Nuevo Ven е най-актуалната и популярна система за изучаване на испански език, в три нива: от А1 до B1 според Европейската езикова рамка. Създадена е през 2003 г., като авторите успешно са отразили в нея ежедневната употреба на модерния испански. Nuevo Ven има изключително практическа насоченост граматиката и лексиката се усвояват бързо, защото са представени чрез комуникативни ситуации, взети от реалния живот. Учебникът се състои от 15 урока с по 2 части всеки, в които се срещат не само изработени учебна цел диалози и текстове, а и истински обяви, статии и други текстове, публикувани в испанската преса

След успешното преминаване на първо ниво от системата Nuevo Ven курсистите ще могат да общуват свободно в следните ситуации:
• Запознанства
• Пазаруване
• Резервация на самолетни, автобусни билети, хотелски стаи.
• Уточняване на срещи, разписания на транспорта.
• Ориентиране (посоки и др.)

Също така курсистите могат да изразяват своите бъдещи планове, да говорят за минали факти, да
дават заповеди, да използват глаголни конструкции изразяващи задължение, забрана, сигурност, съмнение, както и да придобият известни познания за испанската история, култура и начин на живот.