Courses Tests News хедър
хедър

Как да изберем подходящият език за детето

Ако детето е музикално надарено и искате да развива музикалната си ухо – имате нужда от изучаване на чужди езици. Това може да стане лесно с курсовете по английският език. Всичко зависи от тона на една и съща дума, която дава напълно различни стойности. Тоновете на китайски произношението, например у мнозина стимулират стереоуредби в дясното полукълбо и помагат да се развиват слуха и музикалност. В допълнение, много езикови експерти твърдят, че е китайският е езикът на бъдещето.

За изходящи и много отворени словосъчетания и възприятие, най-добре е за детето да се избере мек френски или страстен испански.

Ако детето ви има строги практики и логики, обича да прави всичко стриктно е най-подходящ изучаването на немски език.

За децата мечтатели и визионери, които обича да четат и рисуват, английски език, ще бъде най-подходящи.

Когато започнат да запиша детето на езикови курсове по английски

Ако едно семейство има англоговорящ, то детето трябва да говори и на двата езика. У децата е заложена дарбата да възприемат по-лесно информацията и мозъците им да работят като машина като преминават от един на друг език. Това става още по-бързо, когато се говори за техните родители или приятелчета чужденци. За по-лесен старт може да го запишете и в курсовете по английски.

Необходимо да се определи датата на започване на обучението.

По мнение на някои логопеди, педагози и психолози все още се различават, много курсове и уроци по английски.

Някои от тях са склонни да твърдят, че това трябва да стане към днешна дата и не по-рано от началото на петгодишна възраст, когато овладяването на родния си език е напълно. Други посочват за срок от 3 ​​години, когато мозъкът на детето е като пластмаса и приема заетостта като играта. Много последователи на ранното развитие на всички определят началото на развитието на до три години, докато езиковите умения на родния език също са в зародиш.

Във всеки случай – с решение на родителите, специалистите са съгласни, че ако едно дете има проблеми с говора или логопедични трудности, то не бива да се учи на втори език. Това може да изостри проблеми с говора.