Courses Tests News хедър
хедър

Курс по български език и литература /БЕЛ/ за деца 7 клас

Форма на обучение:
В група
Брой курсисти в групата:
3
Оставащи свободни места:
3
Брой учебни часове:
по договаряне
Време на провеждане:
събота и неделя
Начало на курса:
по договаряне

За да се запишете е необходимо е да се регистрирате или влезете в сайта от бутона Вход горе вдясно.
Курс по български език и литература /БЕЛ/ за деца 7 клас
 

Курсът по български език и литература има за цел подготовката на седмокласниците за изпита за външно оценяване и конкурсния изпит за прием в езиковите гимназии и специализираните училища през учебната 2019/2020 г.

Начало на курса 15.02.2020

Занятията ще се провеждат събота и неделя в следните варианти:
сутрешна група от 9 до 12 или от 10 до 13
следобедна група от 13 до 16 или от 14 до 17

Часовете за индивидуално обучение са съобразени със свободното време на ученика и могат да се провеждат в делнични дни и уикенда.

Тестът за входно ниво, който се провежда в самото начало на курса трябва да установи както знанията, така и съществуващите пропуски по изучавания в предходните години материал по български език и литература, за да се започне незабавна работа по тяхното отстраняване. Основно работата със седмокласниците в курса е ориентирана към добиване на нови знания и създаване на трайни умения за решаване на тестови задачи по български език и литература. Задълбочават се знанията по всички дялове на българската граматика, включени в изпитната програма – фонетика, морфология, синтаксис, лексикология и т.н. Внимателно и задълбочено се анализират изучаваните в 7 клас литературни творби, създават се навици за литературно мислене и се добиват знания, гарантиращи отличното представяне.След всяко занятие се възлага домашна работа, която се представя за проверка на следващото занятие на курса. На курсистите се предоставят специално разработени материали – тестови задачи и текстове за преразказ.Регулярно се провеждат пробни изпити, които са безплатни за курсистите.

За записвания, моля посетете ни на място в офиса ни гр. Варна, ул. „Екзарх Йосиф“ №1, ет.1 /Шишкова градинка/ или на 0887/846 864, 0896/ 828 177
skype:imidj79
www.imidj79.com