Courses Tests News хедър
хедър

Курс немски език ниво А2

Форма на обучение:
В група
Брой курсисти в групата:
2
Оставащи свободни места:
2
Продължителност на курса:
10 дни
Брой учебни часове:
30
Начало на курса:
запълнена

За да се запишете е необходимо е да се регистрирате или влезете в сайта от бутона Вход горе вдясно.
Курс немски език ниво А2
 

Езикова школа Имидж 79 извършва обучение по немски език – ниво А2.Обучението се извършва по система Menschen (ниво А2 съгласно Европейската езикова рамка)

Menschen
Това е система, предназначена за начинаещи. С всеки един от трите учебника курсистите покриват съответно нива А1, А2 и В1 от Общата европейска езикова рамка и се подготвят за стандартните изпити за начално ниво на владеене на езика в Гьоте Институт – Start Deutsch 1 (А1), Start Deutsch 2 (А2) и Zertifikat B1.

Съдържанието на уроците в учебника е напълно съобразено с Общата Европейска Езикова Рамка, включени са теми от актуалния живот в Германия, Австрия и Швейцария.

В учебника има 24 кратки урока, които са обхванати в осем модула с по три урока. Всеки урок започва с интересна картинка, която е комбинирана с текст за слушане и представлява въвеждане в темата. Следват новите изрази и структури, както и ясно подредени граматични правила.

В приложението към учебника са включени упражнения, които дават възможност за истинска комуникация и предлагат автентични поводи за разговор и писане. Накрая има мини проект, който е свързан с темата на урока и е още едно предизвикателство за обучаемите. След всеки модул има допълнителни страници – “Modul-Plus-Seiten”, те предлагат допълнителна информация, с която още веднъж се затвърждава учебният материал.

Учебната тетрадка е подходяща както за самостоятелни упражнения, така и за работа в час. В нея са включени разнообразни задачи, които тренират всички умения на обучаемите – говорене, слушане, писане и четене. Предвидена е секция за произношение, коeто курсистите могат да упражняват и у дома, благодарение на диска, приложен в тетрадката.

Тестът в края на урока се състои от три категории – думи, структури и комуникация и дава възможност на обучаемите да проследят своите резултати. След всеки модул е предвиден преговор, който включва упражнения с лексиката и граматиката, усвоени до този момент.

CD-тата към учебника съдържат автентични диалози и текстове на немски език и се слушат по време на часовете.