Courses Tests News хедър
хедър

Курс общ френски език ниво А1 – Варна

Форма на обучение:
Индивидуално обучение
Продължителност на курса:
10 дни
Брой учебни часове:
30
Време на провеждане:
дневен курс
Начало на курса:
по договаряне

За да се запишете е необходимо е да се регистрирате или влезете в сайта от бутона Вход горе вдясно.
Курс общ френски език ниво А1 – Варна
 

Езикова школа „Имидж 79“ организира индивидуален курс по френски език за начинаещи, което покрива ниво А1 от Общо Европейската езикова рамка.

След приключване на нивото ученикът може да разбира познати думи и основни изрази, свързани с него, неговото семейство и непосредственото му обкръжение, когато се говори бавно и ясно. Може да разбира познати имена, думи и прости изречения, например надписи върху табели, плакати и каталози.
Може да общува с елементарни изрази, при условие че събеседникът е готов да повтори казаното по-бавно или да го изрази по друг начин и да му помогне в намирането на точните думи. Може да задава прости въпроси и да отговаря на такива при непосредствена необходимост или позната тематика. Може да използва прости изрази и изречения, за да опише мястото, където живее, и хората, които познава. Може да напише кратък текст за пощенска картичка (например от почивка или екскурзия). Може да попълни във формуляри (например в хотел) името, националността, адреса си или други лични данни.