Courses Tests News хедър
хедър

Основните тенденции при грима на очите пролет-лято 2016

#Ретро-красота от ’60-те

За тези от нас, които не са почитатели на моливът за очи, но искат да придат сила на своя поглед, препоръчваме очната линия, с която фино ще подчертаете формата на очите.

#Убийствен поглед 

 Колкото по-дълги, толкова по-дълги. Спиралата играе основна роля в ежедневния грим. Тази година залагаме да дължината, използвайки модели, чиято формула удължава миглите по неподправен начин. Използвайте спирала за Обем с ефект изкуствени мигли и не пропускайте долните мигли.#Черният молив се завръща 

Отдавна чакахме момента Khôl моливът да се върне на мода. Е 2016 дойде, а се нея и тенденцията да подчертаваме погледа си с елегантна черна линия, придаваща дълбочина и мистериозност на очите.

#Време е да заблестим 

Какъв би бил съвременният грим без блясък. Една от основните тенденции тази година е точно той – блясъкът. Както при дрехите, така и при грима, той е основна част от съвременната пролетна визия на модерната жена. Не се страхувайте да подчертаете погледа с искрящи акценти, които ще привличат светлината във вашето ежедневие. А вие ще се чувствате като истинска звезда.

#Синьо очарование 

Ако трябва да изберете един цвят, за да подчертаете своя поглед, харесайте нюанс от синята палитра. За повече ефирност заложете на багра със сребрист отенък.