Courses Tests News хедър
хедър

Подготовка по CorelDraw във Варна

Форма на обучение:
Индивидуално обучение
Продължителност на курса:
10 дни
Брой учебни часове:
20
Време на провеждане:
дневен курс
Начало на курса:
по договаряне

За да се запишете е необходимо е да се регистрирате или влезете в сайта от бутона Вход горе вдясно.
Подготовка по CorelDraw във Варна
 

Образователен център „Имидж 79“ организира курс по CorelDraw.

CorelDRAW е изключително популярен и удобен за работа графичен продукт, който предоставя на потребителите всичко необходимо за създаване на професионални векторни илюстрации. Всички се срещаме с неговото приложение чрез множество предмети от заобикалящия ни свят – рекламни лога, запазени знаци и оформление на страници в Интернет. За изработката на табели, плакати, опаковки, брошури и текстилни изделия е необходимо не само вдъхновението на дизайнерите, но и силата на този многофункционален и достъпен продукт. Създаването на сложни форми, мотиви и десени става лесно и приятно, изисква минимални усилия и спестява време. Рекламите от вестници и списания, запазените знаци и марки – всички те ще оживеят на Вашия екран. Покажете големия си творчески потенциал и богата фантазия с тази превъзходна графична програма.

Курсът по Corel Draw предоставя необходимите знания за компютърната обработка на векторни изображения. Придобиват се умения за работа с геометрични форми, както и всичко необходимо за различните видове трансформации, деформации и оригинални ефекти. Обучението се провежда на два етапа в рамките на две работни седмици.
Начинаещите в тази област ще се срещнат за първи път с необятния свят на цветовете и ще получат познания за тяхното създаване и редактиране с оглед огромното им значение в рекламата, издателската дейност и художественото оформление.

За всички, които се подготвят за професионална кариера в областта на дизайна, ще представлява интерес мощния инструментариум на програмата, различните възможности за векторизация, интегриране с други програмни продукти, изработката на оригинални шрифтове, както и високата съвместимост със специализирани продукти в сферата на текстила. В обучението са включени практически познания за цветооделянето и цялостната изработка на предпечатни файлове. CorelDRAW е ценен помощник за всички, които намират своето призвание в рисуването и за специалистите в областта на анимацията и 3D моделирането.